Tietoa meistä

Kristar.fi kerää kristilliset pien- ja lahjatavarat yhteen paikkaan sinun eduksesi. Samalla se toimii myös tukkuna kaikille jälleenmyyjille, seurakunnille ja järjestöille! Kristar.fi-verkkokaupasta löydät laadukkaat kristilliset tuotteet maailmalta ja myös Suomesta.

Yksityisasiakkaana menet kauppaan ja teet ostokset. Sen jälkeen menet kassalle ja annat toimitustiedot ja maksat ostoksesi. Samalla sinun kannattaa rekisteröityä verkkokauppaan, sillä rekisteröityneet asiakkaat saavat tarjousetuja ja myös ensimmäisenä tietoa uusista tuotteista!

Yritykset, seurakunnat ja järjestöt voivat tilata tuotteita myyntiin tai käyttöön ja saada tukkualennukset. Lue lisää Tukkuasiakkaaksi -sivulla. Tukkuasiakkaaksi hyväksynnän jälkeen toimitus tapahtuu laskutuksella.

UUTTA!! Verkkokauppaan on tullut uusi Tilattavat tuotteet-linkki. Sieltä löytyvät monenlaiset korut ym. arvokkaammat tuotteet, joita ei ole tarkoituksenmukaista pitää varastossa. Hyvää ja kaunista kannattaa odottaa ja siksi tarjoamme myös näitä tuotteita tilattavat tuotteet-osiossa.

Tervetuloa pientarvikkeiden suureen maailmaan!