Kristar.fi – verkkokaupan  Toimitusehdot

Kristar-fi – verkkokauppa on kristillisten pientarvikkeiden verkkokauppa. Asiakkainamme voivat olla yksityishenkilöt, yritykset, seurakunnat, yhdistykset sekä muut yhteisöt.

Myymme tuotteita suoraan yksityisasiakkaille ja toimimme myös tukkuna yrityksille, seurakunnille ja muille yhteisöille. Nämä voivat ostaa verkkokaupasta tuotteita myyntiinsä tai käyttöönsä ja saada myyntialennuksia rekisteröitymällä yritys- tai yhteisöasiakkaaksi. Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät alv 24% / 10%.

Rekisteröityminen

Yksityisasiakkaat

menevät Luo asiakastili-linkin kautta antamaan sähköpostiosoitteensa ja tekemään itsellensä käyttäjätunnuksen ja salasanan ja ilmoittavat nimensä, osoitteensa ja puhelinnumeronsa. Tämän jälkeen sähköpostiosoitteeseen tulee varmistusviesti, jonka sisältämän linkin kautta tunnus aktivoidaan, jonka jälkeen ostaminen on mahdollista.

Yritys-, seurakunta- ja muut yhteisöasiakkaat

menevät Luo asiakastili-linkin kautta antamaan sähköpostiosoitteensa ja tekevät käyttäjätunnuksen ja salasanan. Lisäksi he ilmoittavat yrityksen, seurakunnan tai muun yhteisön nimen, Y-tunnuksen tai yhteisötunnuksen sekä virallisen postiosoitteen sekä antavat muut rekisteröitymisessä tarvittavat tiedot.

Annettuun sähköpostiosoitteeseen tulee varmistusviesti ja linkki tunnuksien aktivoimiseksi.
Viimeistään 2 vuorokauden kuluessa lähetämme viestin hyväksymisestänne yritys- tai yhteisöasiakkaaksi, jonka jälkeen saamanne hinnoittelu ja toimitustavat ottavat huomioon jälleenmyyjän tarpeet. Huomioikaa, että verkkokaupan hinnat ovat nyt nettohintoja. Niistä on vähennetty pois saamanne alennus.

Toimitustapa

Yksityisasiakkaat

Tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen Postin välityksellä kirjeenä tai pakettina.

Yritykset ja yhteisöt

Pääsääntöisesti rekisteröitymisen yhteydessä annettuun osoitteeseen Postin välityksellä kirjeenä tai pakettina. Poikkeustapauksissa ottakaa yhteyttä sähköpostitse.

Mahdollisuus noutoon

Kaikki asiakkaat voivat noutaa tilauksensa ilman toimituskuluja. Kun teette tilauksen ja valitsette toimitustavaksi noudon, niin saatte sähköpostilla tiedon, milloin tilauksenne on noudettavissa.

Tilaukset voi noutaa osoitteesta:

Hämeenlinnan Kristillisestä kaupasta
Hallituskatu 4, 13100 Hämeenlinna
Avoinna: Ti-Ke 10-15, To 13-18

Minimiostos

tilauksen loppusumma ilman toimituskuluja 5 euroa.

Toimitusaika

Varastossa olevissa tuotteissa n. 5 työpäivää. Jos tuote on loppunut varastosta tai poikkeavissa tapauksissa tai suuremmissa erissä, toimitusaika voi olla pidempi.

Kuitenkin pyrimme siihen, että tuotteet saadaan toimitettua enintään 3 viikon kuluessa.
Jos toimitusaika venyy, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle. Asiakkaalla on myös oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvää tuotetta koskeva tilaus. Kristar.fi-verkkokauppa pidättää myös oikeuden tilauksen perumiseen, jos tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylipääsemättömiä vaikeuksia.

Toimituskulut

Kaikkiin tilauksiin lisätään toimituskulut. Kristar.fi-verkkokauppa voi lähettää tuotteet yhdessä tai useammassa lähetyksessä. Toimituskuluja veloitetaan aina kuitenkin vain se summa, joka menisi tilauksen lähettämisestä yhdellä kertaa. Toimitamme tilauksia vain Suomeen.   

Verkkopankissa maksavat yksityisasiakkaat
Alle 200 g lähetys    2 euroa
Alle 500 g lähetys    3 euroa
Alle 1 kg lähetys    6 euroa
Alle 2 kg lähetys    8 euroa
Alle 5 kg lähetys    10 euroa   
Yli 5 kg lähetys     12 euroa
Toimituskulut näkyvät tilauksen yhteydessä.

Laskulla maksavat yritykset, seurakunnat ja muut yhteisöt.
Laskuun lisätään normaalit postin kulloinkin voimassa olevat toimitusmaksut. Verkkosivulla näkyvät toimitusmaksut eivät päde laskutusmyynnissä.

Tilauksen maksaminen

Yksityisasiakkaat

maksavat tuotteita tilatessaan suoraan verkkopankin välityksellä. Olemme sopineet verkkomaksamisesta Suomen Verkkomaksut.fi kanssa, joka takaa verkkomaksamisen luotettavuuden Kristar-fi-verkkokaupassa.

Yritykset, seurakunnat ja muut yhteisöt maksavat laskulla, jonka maksuaika on 14pv/netto. Saadaksenne yritys- tai yhteisöalennukset sekä mahdollisuuden maksaa laskulla, teidän on rekisteröidyttävä verkkokaupan yritys-, seurakunta- tai muuksi yhteisöasiakkaaksi.

Pienlaskutuslisä

Yritykset, seurakunnat ja muut yhteisöt tilauksen loppusumman ollessa ilman toimituskuluja alle 20 euroa, pienlaskutuslisä on 5 euroa.

Reklamaatio

Kun saatte tilauksenne, tarkistakaa, että se on tilauksenne mukainen. Jos paketissa on jotain, mikä on virheellistä tai rikkoutunutta tai ette ole tilanneet kyseistä tuotetta, ottakaa pikaisesti yhteyttä sähköpostilla; asiakaspalvelu@kristar.fi. Reklamaatioaika on 8 vuorokautta tilauksen toimituksesta.

Palautusoikeus

yksityisasiakkaat

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikuntoinen ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Jos tuote on ollut pakattuna, se tulee palauttaa avaamattomana. Tuote palautetaan samanlaisena lähetyksenä kuin se on tullutkin; joko kirjeenä tai pakettina. Pakatkaa tuotteet myös yhtä hyvin kuin tulleessa paketissa, sillä emme hyvitä palautuksessa rikkoutuneita tuotteita, jos ne ovat heikommin pakattu kuin alkuperäisessä lähetyksessä. Postiennakkona palautettuja emme lunasta. Liittäkää palautukseenne alkuperäisen paketin mukana saamanne lähete ja selvitys palautuksen syystä. Ilmoittakaa oma tilinumeronne maksun palautusta varten.

Palautusosoite:
Kristar.fi
Tukkupalvelu M. Lyytikäinen
Kauriinmaantie 1 A
14200 Turenki

Maksun palautus

Kuluttajasuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppasumman. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle tilille. Muistakaa ilmoittaa tilinumeronne palautuksen yhteydessä. Maksamme hyvitykset palauttamistanne tuotteista viimeistään 30 vuorokauden kuluttua palautuksesta.

Yritykset, seurakunnat ja muut yhteisöt
Yritys- ja yhteisöasiakkaiden välillä noudatetaan kauppalainsäädäntöä ja hyvää kauppatapaa. Palautuksista on aina sovittava myyjän kanssa tapauskohtaisesti (kts. yhteystiedot).

Vastuut

Kristar-fi-verkkokauppa ei vastaa välillisistä tai välittömistä vahingoista, joita asiakkaalle on aiheutunut myydystä tuotteesta, koska siitä on vastuussa tuotteen valmistaja. Myöskään verkkokauppa ei vastaa, jos vahinkoa on tullut siitä, että tilausta ei ole otettu vastaan tai toimitus on viivästynyt.

Asiakasrekisteriseloste

Kristar-fi-verkkokauppa kerää asiakkaan tunnistamiseen tarvittavia tietoja kuten nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron. Nämä tiedot tallentuvat tietokantaan rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä.

Rekisterinpitäjä

Kristar.fi-verkkokauppa
Tukkupalvelu M. Lyytikäinen
Kauriinmaantie 1 A
14200 Turenki
Puh. 045-1704910
asiakaspalvelu@kristar.fi
Y-tunnus 1048358-7

Rekisterin nimi ja käyttötarkoitus

- Verkkomaksamisen tunnistamisvaatimukset
- Asiakasrekisteri
- Asiakassuhteiden hoitaminen

Rekisterin sisältö

Asiakkaan nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asiakkaan  ostotapahtumatiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet
Tiedot saadaan suoraan asiakkaalta

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin sisältämiä tietoja käsittelevät ainoastaan ne, joiden työtehtäviin se kuuluu. Rekisteriä ja sen käyttöä valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö.

Muutokset

Kristar-fi-verkkokauppa pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoituksetta. Asiakas hyväksyy ehdot palvelua käyttäessään. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava huolellisesti voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kristar.fi -verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.
Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.